Loading...
Despre2018-12-03T11:24:59+00:00

Povestea noastra

L’amour du Pain, dragoste la prima degustare, este o poveste ce isi are inceputurile pe strazile pariziene ale anului 2008. Totul a inceput de la mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor ce „ne-a agatat” la propriu si de la incantarea venita odata cu degustarea baghetei frantuzesti. Start Up-ul acesta reprezinta un vis la un pas de implinire, incununat de o frumoasa prietenie ce a pus bazele unui parteneriat trainic cu si despre pasiunea pentru bagheta frantuzeasca, croissantul proaspat, painea artizanala si experienta memorabilia in degustare pe care le-o oferim craiovenilor!

Ca urmare a muncii si pasiunii noastre personale, am hotarat sa impartim gustul acestor produse de brutarie si patiserie minunate realizate dupa retete autentice si originale din Paris cu localnicii orasului nostru. Asadar, a luat nastere boulangeria L`amour du Pain pe care o consideram o inovatie pentru craioveni. Misiunea noastra este sa aducem pe mesele localnicilor, direct din Franta, aceste produse cu gust de neuitat.

Despre noi

Din dragoste pentru tot ce inseamna gastronomia frantuzeasca, dar si din respect pentru clientii nostri, dorim sa ducem povestea mai departe. Fiecare cadru va fi tesut cu ardoare, respect pentru calitate si atentie la detalii. Astfel, alaturi de echipa pe care am reusit sa o adunam, avem planuri marete.

Vrem sa oferim numai produse de calitate, sa realizam meniuri personalizate si sa cream amintiri delicioase intr-o locatie noua si cocheta. Te asteptam sa ne cunoastem si te intampinam cu retete delicioase, inspirate din gastronomia europeana, dar adaptate stilului romanesc.

Echipa noastra

Ei sunt oamenii care ne ajuta sa iti oferim zi de zi produse proaspete, pline de savoare. Ei sunt cei care au pus bazele conceputului L’amour du pain. Ei sunt cei care pun dragoste si pasiune in ceea ce fac.

ANDREEA
MANAGER

ALINA
MANAGER

STEFAN
BRUTAR

ANDREI
COFETAR

Membre fondatoare!

L’amour du Pain este un concept diferit ale carui baze au fost puse cu dragoste si dedicare de catre doua membre indragostite de brutaria, patiseria si cofetaria frantuzeasca: Andreea Blagu si Alina Gemescu. Si totul a pornit de la o frumoasa prietenie, bazata pe respect si loialitate.

Vino in echipa noastra!

Vino in echipa noastra!

Si tu crezi ca lucrurile de calitate au drept ingrediente principale pasiunea si dragostea? Atunci te asteptam in echipa noastra. Da-ne de veste despre tine, folosind formularul alaturat sau datele de contact pe care ti le punem la dispozitie.