Nou in boulangeria L’amour du Pain: Ciocolata roz – un desert delicios si racoritor

Cu totii iubim ciocolata. Iar noi, cei de la L’amour du Pain o consideram un desert cu gust divin, a carui denumire latineasca i se potriveste perfect: „hrana zeilor”. Drept urmare, ne place sa folosim ciocolata de calitate, in toate deserturile pe care le pregatim.

Si pentru ca ne place sa va rasfatam papilele gustative, am decis sa folosim doar ciocolata belgiana, un ingredient care ne ajuta sa obtinem deserturi sofisticate si apetisante.

Pornind de la acest aspect, am adus in boulangeria noastra ciocolata roz, cunoscuta drept ciocolata Ruby, al patrulea tip de ciocolata dupa cea neagra, cea alba si cea cu lapte. Si ne bucuram sa vedem ca aceasta este din ce in ce mai apreciata de catre cei care vor ceva diferit.

Ciocolata Roz L'amour du Pain

Ciocolata Roz L’amour du Pain

Cum a rezultat ciocolata roz?

Ciocolata roz reprezinta o inventie a producatorului elvetian Barry Callebaut, un renume in industria dulce a acestui produs.

Noua ciocolata are un gust surprinzator de fructe de padure, fiind cremoasa si in acelasi timp racoritoare. Tocmai de aceea, ne asteptam sa o intalnim in deserturile reci, dar si in cheese cake-uri sau mousse-uri pline de savoare. Pe langa asta, desertul este unul feminin, care atrage atentia prin aspectul sau cochet.

Ciocolata roz este obtinuta din boabe de cacao ce au culoarea rubinului, fiind alese printr-un proces unic de selectie. Mai precis, acesta se dovedeste dificil intrucat boabele trebuie sa pigmenteze ciocolata suficient.

Inainte ca ciocolata Ruby sa fie lansata a fost nevoie de efectuarea unor ample studii si teste care sa demonstreze ca acest tip de ciocolata este pregatit pentru a fi dat spre consum.

Iar pentru cei care nu se multumesc cu putin, am creat desertul nostru special, Trilogie Ruby. Acesta reprezinta un simbol pentru savoare, rezultand prin imbinarea armonioasa a trei tipuri de ciocolata: cea alba, cea cu lapte si cea roz.

Oricand aveti nevoie de o pauza dulce, Trilogie Ruby este o alegere care nu va va dezamagi.

Va asteptam cu drag sa o degustati si va promitem ca vom incerca sa includem ciocolata roz si in alte gustari delicioase.

2019-03-22T14:03:12+00:00